marți, 28 martie 2023

Publicat la 3/28/2023 10:02:00 a.m. de

Elevi de top. Premiul II si mențiune la semifinala Concursului național "Public Speaking"

Cei doi elevi medieșeni calificați în semifinalele naționale ale Concursului ,,Public Speaking" au reușit performanțe notabile. Pentru discursul său în limba engleză, Ștefan Fodor, de la Colegiului ,,Școala Națională de Gaz", a primit Premiul II, în vreme ce Miruna Popa, de la Liceul Teoretic „Roth-Oberth“, a fost recompensată cu mențiune.

 
Semifinala Concursului ,,Public Speaking" s-a desfășurat sâmbătă la Liceul Teoretic Internațional de Informatică din București. Au participat cei mai buni 100 de elevi din toată țara.
„Reprezentantul Colegiului «Școala Națională de Gaz» a obținut un rezultat excepțional, care îl situează între primii 20 de elevi din țară la discurs public, majoritatea dintre aceștia studiind la profilul Filologie Bilingv.
Felicitări Fodor Iosif Ștefan din clasa a XI-a Tehnician în activități economice  pentru PREMIUL II la semifinala Concursului național "Public Speaking" (prof. coordonator Muica Violeta, prof. însoțitor Ciucu Cătălin).
Noi, Colegiul ,,Școala Națională de Gaz”, mulțumim tuturor elevilor care au participat la concursurile școlare. Îi felicităm pe profesorii care i-au îndrumat cu devotament. De asemenea, un cuvânt de apreciere le adresăm părinților pentru susținere și implicare. Ne mândrim cu voi!“, a transmis Colegiul „Școala Națională de Gaz“.
 
Și reprezentanții Liceului Teoretic „Roth-Oberth“ au apreciat rezultatul excelent al elevei lor, publicând diploma obținută pe pagina de socializare a instituției.

 
La semifinalele „The National Public Speaking Competition in English” au mai participat, din județul Sibiu, Daria Grecu, de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Filip Marcu și Andrei Dunăreanu, ambii de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal“ din Sibiu.

În cadrul semifinalelor, cei 100 de elevi din toată țară, din categoria de vârstă 16-20 de ani, și-au prezentat opiniile, în concordanță cu tema internațională a concursului: „Relations between nations are too important to be left to governments alone”.

În finală s-au calificat primii 10 elevi, între care și Daria Grecu, elevă în clasa a XI-a la Științele Naturii, bilingv engleză, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr“ din Sibiu.

Daria Grecu (foto: facebook)

Concursul a fost câștigat în cele din urmă de Beatrice Păun, de la Colegiul Național IL Caragiale din Ploiești. Eleva va merge la Londra, în perioada 8-12 mai, și va participa la Concursul Internațional de Public Speaking alături de studenți din peste 50 de țări!


    Trimite prin e-mail