luni, 27 martie 2023

Publicat la 3/27/2023 04:40:00 p.m. de

VIDEO Au început lucrările la blocurile sociale de pe str. Baia de Nisip


Au fost demarate lucrările la blocurile de locuințe sociale colective de pe str. Baia de Nisip, proiect cu o valoare totală de aproximativ 33 de milioane de lei.

Scopul principal al proiectului este acela de a oferi condiții de locuire decente pentru persoanele defavorizate din municipiul Mediaș. Proiectul presupune construirea unui ansamblu de 8 imobile, cu un total de 80 de apartamente, inclusiv utilități și amenajări exterioare, precum și a unui loc de joacă pentru copii, pe un teren actualmente degradat și neutilizat.

După cum se poate observa, au început lucrările la blocurile sociale de pe strada Baia de Nisip. Astfel, pot să spun că o promisiune mai veche a mea începe să prindă contur. Apreciez că în toamna anului viitor, oamenii care locuiesc cu forme legale pe strada Tineretului vor putea intra în posesia unor locuințe noi, pe strada Baia de Nisip. Blocurile de pe strada Tineretului cu siguranță vor fi demolate și vom amenaja în zonă parcări, parc și locuri de joacă pentru copii“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

    Trimite prin e-mail