miercuri, 22 martie 2023

Publicat la 3/22/2023 03:54:00 p.m. de

Andreea Dragoman atacă titlul național. Concurența e infernală

Andreea Dragoman e gata de o nouă provocare. În perioada 24-26 martie se va afla la București, pentru Campionatul Național Individual, întrecere găzduită de Sala Polivalentă Rapid (Calea Giulești nr. 18).
 
foto: facebook/FRTM

Medieșeanca are pe tabloul principal adversari de calibru, între care colegele ei de la națională, în frunte cu Elizabeta Samara, una dintre favoritele acestei ediții, care a învins-o recent pe campioana olimpică Chen Meng, din China. De asemenea, la competiție participă Bernadette Szocs, campioana națională en titre la simplu feminin, dublu feminin și dublu mixt, dar și Adina Diaconu, finalista și medaliata cu argint la simplu feminin și dublu feminin de anul trecut.
 
Dragoman intră în competiție după ce anul trecut a reușit să obțină medalii de bronz la toate trei categoriile la care a participat. „Vicecampioana europeană en titre la dublu feminin și vicecampioana europeană en titre cu echipa feminină de senioare, Andreea Dragoman, tinde spre top la actuala ediție, după ce a fost triplă medaliată cu bronz la ultima ediție a CN, la simplu, dublu feminin și mixt.“, anunță Federația Română de tenis de masă.

Program și informații, pe site-ul FRTM---> http://bit.ly/3JSookp
    Trimite prin e-mail