miercuri, 15 februarie 2023

Publicat la 2/15/2023 03:10:00 p.m. de

Roboții medieșeni intră mâine în focul luptelor. Participă la Regionale!

Echipele de robotică din Mediaș sunt gata de Competiția Regională FTC România, unde luptă calificarea la Campionatul Național de Robotică. Întrecerile sunt programate în perioada 16-19 februarie la București.

Cu doar câteva zile înainte de competiție, elevii care fac parte din echipele SNGine Team, Code Warriors, The Resistance RO186 și LTASRob, de la Colegiul „Școala Națională de Gaz“, Liceul Teoretic „Roth – Oberth“ și respectiv Liceul Teoretic „Axente Sever“ au fost invitați la sediul Primăriei Mediaș, unde au fost felicitați pentru munca depusă în ultima perioadă și pentru rezultatele obținute în demo-urile de pregătire. Primarul Gheorghe Roman a avut o serie de întâlniri cu elevii, în care i-a asigurat de tot sprijinul său și al municipalității.

Cele patru echipe de robotică au participat recent la competiții demonstrative de profil și se pregătesc, în continuare, pentru etapa regională, care se va desfășura la București, în perioada 16-19 februarie 2023. În calitate de primar al municipiului Mediaș, am declarat mereu că voi susține și voi recompensa performanța elevilor din municipiul nostru, atât în ceea ce privește activitățile școlare, dar și cele extrașcolare. I-am asigurat mereu, atât pe elevi, cât și pe profesorii lor coordonatori și pe directorii instituțiilor de învățământ, de sprijinul administrației publice locale în ceea ce privește desfășurarea actului educațional. În cazul de față, sunt bucuros că putem fi din nou alături de echipele de robotică formate la nivelul liceelor din municipiul nostru. Le urez mult succes în activitățile lor și îi asigur pe medieșeni că voi continua să susțin performanța, în toate domeniile“, a declarat Gheorghe Roman, Primarul municipiului Mediaș. 
    Trimite prin e-mail