marți, 7 februarie 2023

Publicat la 2/07/2023 10:08:00 a.m. de

Code Warriors, învingători la Sibiu

Mai multe echipe de robotică din Mediaș, dar și din țară, s-au reunit sub umbrela pasiunii comune și și-au testat capacitățile în weekend la Sibiu, pentru pentru a fi cât mai bine pregătite la Competiția Regională FTC România și a obține calificarea la Campionatul Național de Robotică.

 
Întrecerea a fost câștigată de Code Warriors, echipa de robotică a Liceului Teoretic „Roth – Oberth“, împreună cu Team CSH (Echipa de robotică a Colegiului Național Pedagogic „Carmen Sylva“ Timișoara). Evenimentul intitulat Demo ManiaX a avut loc duminică, 5 februarie, la  Facultatea de Științe din cadrul Universității „Lucian Blaga“ Sibiu și a fost organizat de Gear Maniacs, echipa de robotică a Colegiului Național „Samuel von Brukenthal“ Sibiu.
 
„Echipa a participat la demo-ul organizat de către echipa @gearmaniacsteam, eveniment care ne-a adus încă o victorie, de data aceasta alături de @team_csh 🏆💙
Acest demo ne-a ajutat să facem ultimele ajustări înainte de etapa regională și a ajutat driverii echipei la consolidarea strategiei de joc.
Suntem nespus de bucuroși că am avut oportunitatea de a juca încă o dată alături de echipele din Mediaș @ltasrobteam @sngineteam @the_resistance_ro186, dar și celelalte echipe participante.
Dorim să mulțumim echipei organizatoare pentru tot efortul depus și pentru atmosfera creată! “, a transmis
Code Warriors, echipa de robotică a Liceului Teoretic „Roth – Oberth“.
    Trimite prin e-mail