joi, 16 februarie 2023

Publicat la 2/16/2023 06:05:00 p.m. de

Axentiștii Andrei Pînzar și Mădălina Moga reprezintă județul la Olimpiada de tenis de masă

Medieșenii Andrei Pînzar și Mădălina Moga, elevi la Liceul Teoretic „Axente Sever“, vor reprezenta județul Sibiu la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă. Astăzi, în Sala Primăriei Mediaș, s-au impus la categoriile lor de vârstă, continuând astfel tradiția Liceului „Axente Sever“ din ultimii ani de a trimite elevi la etapa finală.
Pe podium la băieți a urcat și Cristian Cândea, care s-a clasat pe locul al doilea.

 
„Axentiștii nu au concurență in județ la tenis de masă.
În ultimii ani elevii Liceului Teoretic Axente Sever au dominat autoritar Olimpiada Națională a Sportului Școlar la tenis de masă. Mădălina Moga din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză, Cristian Cândea din clasa a X-a Matematică Informatică și Andrei Pînzar din clasa a XII-a Instructor Sportiv au un istoric important in domeniul competițiilor școlare ale tenisului de masă și sunt jucători de bază ai echipei CSM Mediaș.
„Tradiția” s-a păstrat și in acest an, cu ocazia fazei județene a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, desfășurată joi 16 februarie la sala Romgaz. Andrei Pînzar și Mădălina Moga s-au impus la categoriile lor și au devenit reprezentanții județului Sibiu la faza națională a acestei competiții. Pe podium la băieți a urcat și Cristian Cândea, care s-a clasat pe locul al doilea.
Axentiștii noștri s-au calificat la etapa națională, care va avea loc la Covasna in perioada 17-19 martie.
Îi felicităm și le dorim să confirme și la nivel național talentul și buna pregătire pe care le demonstrează atât la competițiile școlare cât și la echipa de club.“, a transmis Liceul Teoretic „Axente Sever“ Mediaș.
    Trimite prin e-mail