duminică, 19 februarie 2023

Publicat la 2/19/2023 05:21:00 p.m. de

Aparatură performantă de monitorizare la Maternitatea SCJU Sibiu

Asociația Baby Care din sibiu a anunțat că reușit, grație donațiilor făcute de către comunitate, să strângă suma necesară pentru a achiziționa sistemul de monitorizare funcții vitale Philips IntelliVue MX750.

Aparatul a fost deja comandat în data de 15 ianuarie, și a fost lansat în fabricație.
Odată ce va fi gata, va fi livrat și instalat în cadrul secției de Terapie Intensivă Neonatală din cadrul Maternității Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

În luna decembrie, Asociaţia Baby Care și Asociația ”Pentru Copil Si Familie Heart” au organizat prima gală caritabilă pentru copiii prematuri.

Medicul Livia Ognean, președintele Asociației Baby Care a mulțumit public tuturor celor care s-au implicat în strângerea de fonduri pentru achiziționarea aparatului.
Suntem încântați să vă anunțăm că am reușit să strângem suma necesară pentru a achiziționa sistemul de monitorizare funcții vitale Philips IntelliVue MX750.
În data de 15 ianuarie a fost comandat și lansat în fabrucație. Așteptăm cu emoție și bucurie să ne fie livrat și montat în cadrul secției de Terapie Intensivă Neonatală din cadrul Maternității Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.
Dorim să vă mulțumim din suflet pentru susținerea pe care ne-ați acordat-o, ceea ce ne-a permis să îndeplinim această misiune importantă. Prin contribuțiile voastre, suntem acum mai aproape să oferim copiilor nou-născuți monitorizarea constantă de care au nevoie din primele lor zile de viață.
În numele Asociației Baby Care și al familiilor care vor beneficia de acest echipament medical de înaltă performanță, vă mulțumim pentru implicarea voastră și pentru sprijinul oferit cauzei noastre. Suntem onorați să avem alături oameni minunați, care încurajează și susțin misiunea noastră de a asigura un viitor mai bun pentru copiii născuți prematur.
Cu recunoștință,
Echipa Baby Care și Asociația pentru copil și familie HEART” a transmis medicul Livia Ognean.
    Trimite prin e-mail