sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Publicat la 1/28/2023 09:43:00 a.m. de

Consiliul Județean Sibiu a deschis sesiunea de depunere ONLINE a proiectelor pentru Agendele județului

 Începând de ieri, 27 ianuarie 2023, Consiliul Județean Sibiu a deschis sesiunea de depunere a proiectelor care pot primi finanțare prin Agendele județului. Proiectele vor fi depuse exclusiv online, pe platforma informatică agende.cjsibiu.ro

Cei interesați au la dispoziție o lună pentru depunerea proiectelor din domeniul culturii, educației și cel pentru tineret, data limită de depunere a lor fiind 27 februarie 2023. Pentru proiectele sportive, termenul de depunere este redus la două săptămâni, fiind stabilit pentru data de 12 februarie 2023.

Ghidurile de finanțare sunt disponibile pe platforma agende.cjsibiu.ro, din 27.01.2023, cererea de finanțare și toate anexele fiind transpuse în platformă.

”Am urmărit prin noua modalitate de depunere a proiectelor, cea online, să aducem un plus de transparență și de încredere pentru cei care accesează Agendele Consiliului Județean Sibiu. Cu siguranță, avantajele conferite de platforma informatică dedicată pot să aducă mai multe entități care să aplice pentru o finanțare prin Agendele pe care le propunem”, a menționat președinta Daniela Cîmpean, joi, 26 ianuarie 2023, în cadrul ședinței ordinare a CJ Sibiu.

    Trimite prin e-mail