luni, 30 ianuarie 2023

Publicat la 1/30/2023 08:58:00 a.m. de

Code Warriors, învingători la Rm. Vâlcea

Echipa de robotică a Liceului Teoretic „Roth-Oberth“ a participat în weekend la o întrecere desfășurată în sala de sport a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ din  Rm. Vâlcea. S-a calificat în semifinale de pe locul doi, cu 5 victorii din 6 meciuri. Medieșenii s-au impus în penultima fază a competiției, apoi și în finală!

 
„În data de 27.01-29.01 am participat la demo-ul organizat de echipa @bionic_royals 💙💛
Deși am întâmpinat probleme minore, am reușit să câștigăm 5 meciuri din 6, astfel clasându-ne pe locul 2 și ajungând să jucăm în semifinale și finale, alături de echipa @theemperor124, iar în final să și câștigăm. 🤗
Ne-am bucurat enorm să ne întâlnim cu celelalte echipe, dar și să jucăm împreună cu acestea, fiind o experiență deosebită.
Ne încântă faptul că am putut participa la acest demo, dorindu-ne să le mulțumim echipei organizatoare @bionic_royals, dar și tuturor echipelor participante. 👑💙“, a transmis Code Warriors.
Întrecerea a fost organizată de FIRST Tech Challenge - echipa Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", Rm. Vâlcea. În finală, medieșenii i-au avut ca parteneri de întrecere pe colegii din echipa de robotică a Colegiului Național „Traian“ din Drobeta-Turnu Severin.


 
Reamintim, în pandemie, echipa de robotică a Liceului Teoretic „Roth-Oberth“ a venit în sprijinul cadrelor medicale, într-o perioadă dificilă. Liceenii au produs viziere la imprimanta 3D a școlii. Ulterior, aceștia le-au împărțit medicilor de familie și în farmacii. Fondurile necesare pentru materialele folosite au fost donate de tineri.
    Trimite prin e-mail