luni, 16 ianuarie 2023

Publicat la 1/16/2023 04:35:00 p.m. de

Atacant experimentat la ACS Mediaș

 

ACS Mediaș a bifat primul transfer cu adevărat notabil din această iarnă. Potrivit Grupului Suporteri Gaz Metan Mediaș, a obținut semnătura experimentatului Adrian Cîrstean, fost până la începutul acestui an la echipa de liga secundă CSC 1599 Șelimbăr. „Bine ai venit la Mediaș, Adrian Cîrstean! Clubul nostru a bifat astăzi cel de-al doilea transfer din această pauză competițională. Medieșenii l-au transferat pe atacantul Adrian Cîrstean (32 ani) de la formația din liga a II-a, CS Comunal Șelimbăr. Mult succes la echipa noastră!“, a transmis Suporteri Gaz Metan Mediaș.

Născut pe 1 ianuarie 1991 la Sibiu, Cîrstean a mai evoluat în carieră pentru Voința Sibiu, FC Olt Slatina, FC Hermannstadt, FC Avrig și Metalurgistul Cugir.
Potrivit transfermarkt.com, a strâns în carieră aproape 2000 de minute în Liga secundă, fiind cotat în prezent la cca 75.000 de euro.

Transferul valorosului atacant vine la scurt timp după ce echipa medieșeană s-a întărit prin venirea lui Ionuț Neacșa. „Medieșeanul Neacșa Ionuț, vicecampioan european cu naționala României la minifotbal, a semnat cu echipa pregătită de Dumitru Solomon. Mult succes, Ionuț“, anunța zilele trecute Suporteri Gaz Metan Mediaș.


    Trimite prin e-mail