luni, 16 ianuarie 2023

Publicat la 1/16/2023 02:18:00 p.m. de

Arestat după ce a spart patru mașini în Mediaș. Doar din două a apucat să fure

 

La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Mureș, cercetat pernal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, respectiv tentativă la furt calificat.

În fapt, tânărul este bănuit că, în seara zilei de 11 ianuarie, între orele 22,00 – 23,30, ar fi sustras bani și un telefon mobil din două autoturisme și ar fi distrus geamurile laterale ale altor două autoturisme cu intenția de a sustrage bunuri, mașinile fiind parcate pe străzile Dealul Furcilor, respectiv Aurel Vlaicu din municipiul Mediaș.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii medieșeni au luat măsura reținerii persoanei în cauză, față de care, la data de 14 ianuarie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Mediaș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

    Trimite prin e-mail