marți, 31 ianuarie 2023

Publicat la 1/31/2023 12:39:00 p.m. de

Andreea DRAGOMAN revine la masa de joc. România întâlnește Ungaria

Cu medieșeanca Andreea Dragoman în echipă, naționala feminină de tenis de masă a României întâlnește mâine Ungaria, în Sala Polivalentă din București, în grupa de calificare pentru Campionatul European echipe seniori Malmö 2023.

foto: facebook/FRTM


Medieșeanca Andreea Dragoman se numără așadar din nou printre jucătoarele care reprezintă România în grupele de calificare la CE echipe seniori  de anul viitopr din Suedia. Face parte dintr-o echipă puternică, vicecampioană europeană, alături de Bernadette Szocs, Elizabeta Samara și Adina Diaconu, sub coordonarea antrenorilor Viorel Filimon și Mihaela Șteff.

România întâlnește Ungaria, de la ora 16, cu calificarea „în buzunar“, după o dublă victorie în fața Turciei, ultima dată în 7 decembrie, la București. Punctul decisiv a fost realizat de medieșeanca noastră, Andreea Dragoman întorcând de la 0-2 cu Ece Harac, pentru 3-2 (6-11, 9-11, 11-6, 11-9, 11-5).

Tot mâine, în Sala Polivalentă din București, dar de la ora 19, echipa masculină de tenis de masă a României întâlnește Slovenia, meciul contând de asemenea pentru grupa de calificare la Campionatul European echipe seniori Malmö 2023.

„Loturile de seniori au o linie de clasament perfectă, cu victorii pe linie în grupele de calificare pentru Campionatul European echipe seniori Malmo 2023.

Program

(F) România – Ungaria, miercuri, ora 16:00

(M) România – Slovenia, miercuri, ora 19:00

𝐈𝐧𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢!

Componența echipelor:

(F) România: Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, antrenori Viorel Filimon și Mihaela Șteff.

(M) România: Ovidiu Ionescu, Cristian Pletea și Hunor Szocs, antrenori Andrei Filimon și Ionuț Seni.

(F) Ungaria: Bernadett Balint, Leonie Hartbrich, Mercedesz Nagyvaradi, antrenor Zoltan Batorfi

(M) Slovenia: Brin Vovk Petrovski, Aljaz Godec, Miha Podobnik, antrenor Andreja Ojstersek Urh.

Meciurile, în direct pe pagina de Facebook a FRTM și pe canalul de YouTube al FRTM.

Toate informațiile și rezultatele naționalelor sunt pe site-ul FRTM—> http://bit.ly/3RlpvTA“, a transmis Federația Română de tenis de masă.

Lotul național feminin și cel masculin participă în Grupa A, prima etapă, a Campionatului European echipe seniori 2023, turneu final care are loc în Malmo, Suedia, între 10-17 septembrie.

În urma victoriilor cu Ucraina și a celei din deplasare cu Slovenia, naționala masculină s-a calificat la turneul final de anul următor.

Calificată la turneul final este și naționala feminină, cu victorii pe linie în grupa A.

Naționalele României au fost repartizate, conform clasamentului european, în Grupele A, în prima etapă, de unde primele două clasate din cele șase grupe se califică direct la Campionatul European echipe seniori 2023. Meciurile se desfășoară tur-retur. Echipele clasate pe locul al treilea vor juca meciuri suplimentare de calificare, în etapa a doua a grupelor.

Echipe feminin: Grupa A1: România, Ungaria, Turcia

Echipe masculin: Grupa A6: România, Slovenia, Ucraina


    Trimite prin e-mail