miercuri, 18 ianuarie 2023

Publicat la 1/18/2023 01:17:00 p.m. de

Andreea Dragoman, gimnastă pentru o zi! Azi joacă la Doha!

Videoclip hazliu cu medieșeanca Andreea Dragoman și gimnastul Gabriel Burtanete, ambii campioni mondiali de juniori și mari speranțe ale sportului românesc. Cei doi și-au împărtășit experiențele în sălile de sport unde se antrenează, medieșeanca Andreea Dragoman încercând un salt „mortal“ de la trambulină, după ce Gabriel Burtanete s-a întrebuințat la masa de tenis.

„Jucătoarea de tenis de masă Andreea Dragoman și gimnastul Gabriel Burtanete au făcut schimb de sporturi pentru o zi, iar cei doi au avut parte de o experiență spectaculoasă!
În timp ce Andreea l-a invitat la masa de joc, Gabriel i-a arătat câteva elemente de bază din gimnastică, iar cei doi au fost de acord la final: „A fost o experiență frumoasă, ne-am distrat“.
De asemenea, Andreea Dragoman a vorbit despre calificarea cu echipa națională la Campionatul European din Malmo, din acest an, dar și despre sportul cu care a cochetat în copilărie. “, a transmis Federația Română de Tenis de Masă.

 „Este foarte greu să ajungem sus, este foarte greu să ne menținem acolo sus. Cred că disciplina și continuitatea este cea mai grea“, a declarat Andreea Dragoman.


Cu Naționala, la Doha

Medieșeanca Andreea Dragoman participă în aceste zile la WTT Contender Doha 2023, alături de naționala României. În competiția de simplu feminin, s-a calificat în turul 3 după victorii în fața Jinnipa Sawettabut (Thailanda) 3-2 (11-8, 11-6, 5-11, 10-12, 11-4) și apoi Shi Xuanyao (China) 3-0 WO, fiind eliminată de Choi Hyojoo (Coreea de Sud), scor 0-3 (6-11, 13-15, 9-11).
Sportiva  din Mediaș continuă însă astăzi, în competiția de dublu feminin, alături de Elizabeta Samara, urmând să întâlnească, de la ora 18,45, echipa Choi Hyojoo/Lee Zion (Coreea de Sud).

Program și rezultate, pe site-ul FRTM---> http://bit.ly/3QFS9GG

    Trimite prin e-mail