luni, 5 decembrie 2022

Publicat la 12/05/2022 10:54:00 a.m. de

„Vis de Crăciun“ – spectacol caritabil de colinde la Dumbrăveni

Ryana Keszeg și Andreea Holom continuă să se implice prin diverse acțiuni în sprijinul comunității din Dumbrăveni. Secretar Executiv la Consiliul Școlar al Elevilor Roth și vicepreședinte la Consiliul Județean al Elevilor Sibiu, Ryana Keszeg, alături de colega sa Andreea Holom, anunță „Vis de Crăciun” - spectacol caritabil de colinde tradiționale românești, sub egida clubului Interact Mediaș. Evenimentul va avea loc vineri, 9 decembrie 2022, începând cu orele 17:30, în sala de spectacol a Casei de Cultură Dumbrăveni.


 
Pe scena spectacolului vor urca Mugurași de pe Târnavă și Grupul de copii al Casei de Cultură Dumbrăveni, Luminița Maria Dejan, Grupul de tineri de la Zestrea Fetei, Coralia Costea, Grupul de colindători coordonat de Carmen Stan, Grupul Glasul Satului coordonat de Anca Ștef, Denisa Truță și Cristina Ciotloș.
Organizatori: Ryana Keszeg și Andreea Holom, cu îndrumarea doamnelor Luminița Maria Dejan și Coralia Costea.
 
Intrarea se face contra unei donații de 15 lei/persoană, banii strânși urmând a fi utilizați pentru cauze caritabile din județul Sibiu, cu scopul ajutorării unor familii și copii din medii defavorizate.
 
„În ajun de iarnă, când se simte și în aer mirosul sărbătorilor, iată că se ivește un nou motiv de voie bună și bucurie în orașul Dumbrăveni!
Încercând să ne arătăm încă o dată dragostea pentru comunitate și voința de a face bine, eu împreuna cu Andreea Holom, sub îndrumarea doamnelor Luminita Maria Dejan și Coralia Costea, anunțăm evenimentul „Vis de Crăciun” — un spectacol caritabil de colinde tradiționale românești, sub egida clubului Interact Mediaș.
Arta, cultura și folclorul se îmbină perfect cu spiritul sărbătorilor de iarnă!
Astfel, toți iubitorii de folclor, de tradiție, dornici să asculte colinde în așteptarea sfintei sărbători a Nașterii Domnului, sunt așteptați vineri, 9 decembrie 2022, începând cu orele 17:30, în sala de spectacol a Casei de Cultură Dumbrăveni.
În urma unei donații de minimum 15 lei/persoană, spectatorii vor avea deosebita ocazie de a asculta cele mai frumoase colinde tradiționale românești, sub recitalul unor glasuri superbe din regiunea Transilvaniei.
Asemenea perioadei Sfintelor Paști, cuantumul donațiilor strânse în urma organizării evenimentului va fi folosit ulterior, în ajun de Crăciun, drept finanțare pentru cauze caritabile din județul Sibiu, cu scopul ajutorării unor familii și copii din medii defavorizate, sate și comune.
Vino și tu să ajutăm împreună niște biete suflete, să le punem zâmbete pe chipuri în preajma sărbătorii Nașterii Domnului!“, transmite Ryana Keszeg pe pagina evenimentului.
    Trimite prin e-mail