luni, 5 decembrie 2022

Publicat la 12/05/2022 10:57:00 a.m. de

Debut cu victorie în Cupa României. ACS a încheiat anul en-fanfare

ACS Mediaș s-a impus fără drept de apel în prima etapă din faza 16-imilor Cupei României, 6-0 cu AS Atletic Păucea, într-o partidă disputată duminică după-amiază în deplasare.
 
 
Noua echipă de fotbal a orașului a disputat duminică ultimul joc oficial din acest an și, în același timp, primul din Cupa României. Antrenorii Dumitru Solomon și Doru Dudiță au trimis în teren un prim unsprezece format din mulți jucători tineri și foarte tineri. Este vorba despre Fabio Blaga, Levente Toth, Andrei Moldovan, Cristian Avram, Daniel Șerban, Cristian Nicula, Alexandru Socaci, Sebastian Bîrsan, Remus Mocan, George Cucerzan și Cristian Pajco.
 
4 marcatori
 
Partida cu AS Atletic Păucea a fost una fără istoric, fiind controlată de la un capăt la celălalt de jucătorii pregătiți de Dumitru Solomon și Doru Dudiță. Medieșenii au condus după primele 45 minute de joc, grație reușitei semnate de atacantul Cristian Pajco, golgeterul echipei. În actul secund, medieșenii au reușit să mai înscrie alte cinci goluri. Au marcat pe rând Cristian Avram, Sebastian Bîrsan, Cristian Pajco, Andrei Bîrsan, iar același Cristian Pajco a închis tabela și a stabilit totodată scorul final al confruntării, 6-0 pentru formația din municipiul de pe Târnava Mare.

În campionatul Ligii a IV-a, ASC Mediaș a încheiat turul pe primul loc în clasament, cu 39 de puncte (13 victorii consecutive), golaveraj 81-11.

Campionatul Ligii a IV-a se va relua abia anul viitor, echipa medieșeană urmând să joace tot în deplasare, la FC Agnita, în prima etapă a returului.

    Trimite prin e-mail