vineri, 9 decembrie 2022

Publicat la 12/09/2022 12:50:00 p.m. de

Tineri arestați după ce au golit rezervoarele mai multor utilaje

Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii sibieni după ce au furat conbustibil din rezervoarele mai multor utilaje parcate pe raza comunelor Biertan, Hoghilag și Alțâna.

La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 02,30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Hoghilag. La volan a fost identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Richiș. Conducătorul auto era însoțit de către alți doi tineri, unul în vârstă de 18 ani, din județul Arad și unul în vârstă de 21 de ani, din localitatea Nemșa.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au găsit mai multe recipiente din plastic, fără conținut, cu miros de combustibil, precum și mai multe obiecte care ar fi putut servi la comiterea de infracțiuni contra patrimoniului.
”Cei trei tineri au fost însoțiți la sediul Poliției Orașului Dumbrăveni, iar în urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că, în perioada noiembrie – decembrie a.c., cei trei ar fi sustras aproximativ 300 de litri de combustibil combustibil din utilaje parcate pe raza localităților Biertan, Hoghilag și Alțâna.
În baza probatoriului administrat, față de cei 3 tineri, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, transmit polițiștii sibieni.
Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.
    Trimite prin e-mail