joi, 8 decembrie 2022

Publicat la 12/08/2022 02:33:00 p.m. de

Sportivi medieșeni de excepție

Atletele Alexandra Hudea și Iulia Mărginean de la CSS Mediaș au ocupat primele două poziții la categoria sporturi olimpice în cadrul evenimentului organizat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu și Asociația Internațională de Tineret Become. La sporturi neolimpice, karatiștii Mihai Toma și Iulia Ivan de la Clubul Sportiv Ippon Mediaș s-au clasat pe locurile întâi, respectiv trei la nivel de județ.
 
 
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu și Asociația Internațională de Tineret Become au premiat câștigătorii din domeniile tineret, voluntariat și sport din județul Sibiu în cadrul ediției 2022 a Galei Tineretului și Sportului Sibian. Evenimentul festiv, organizat la Teatrul pentru Copii și Tineret Gong, a constituit prilejul de a mulțumi organizațiilor neguvernamentale, cluburilor sportive, voluntarilor, sportivilor, antrenorilor și partenerilor instituționali pentru activitatea și eforturile depuse în anul 2022, în județul Sibiu. ,,Așa cum v-am obișnuit în fiecare an, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu dorește să aducă în fața comunității realizările organizațiilor neguvernamentale de și pentru tineret precum și rezultatele deosebite ale sportivilor și antrenorilor din județ, organizând Gala Tineretului și Sportului. Cu acest prilej dorim să adresăm felicitări atât ONG-urilor  cât și sportivilor pentru întreaga activitate și pentru tot efortul depus de-a lungul anului, mulțumindu-le și asigurându-i de întreaga noastră considerație. Mult succes în tot ceea ce faceți și Sărbători fericite!” a declarat Nicoleta David, Director executiv DJST Sibiu.
 
Cei mai buni sportivi
 
La sporturi neolimpice, locul întâi la nivel de județ a fost obținut de Mihai Toma, Iulia Ivan s-a clasat pe locul trei, iar Andrei Toma pe locul al cincelea. De asemenea, Taria Nagy a primit o mențiune. Toți cei patru sportivi sunt legitimați la Clubul Ippon Mediaș. La sporturi olimpice, medieșenii au ocupat primele două poziții ale clasamentului. Astfel, Alexandra Hudea (foto) s-a clasat pe locul întâi, iar Iulia Mărginean pe locul al doilea. Ambele atlete sunt legitimate la CSS Mediaș. De asemenea, Vlad Armean de la ACS Next Sports Blăjel a primit o mențiune. ,,În primul rând trebuie să vă spun că mă simt onorată și mândră pentru distincția primită și sper ca și în anii viitori să pot fi prezentă la această gală, cu rezultate dintre cele mai bune. Consider că fiecare concurs prin care am trecut m-a ajutat să devin o sportivă din ce în ce mai bună și mai încrezătoare în puterile mele. Pentru aceasta aș vrea să mulțumesc părinților mei și Clubului Sportiv Școlar Mediaș pentru susținere și bineînțeles antrenorului meu, domnul profesor Vasile Ibășfălean, pentru pregătirea oferită și răbdarea avută”, a declarat Alexandra Hudea, ocupanta locului întâi la sporturi olimpice.

 
Premii pentru voluntari
 
Cea mai activă organizaţie de/pentru tineret a fost desemnată Asociația Cavalerii Turnului Înclinat din Ruși. Cel mai bun proiect de/pentru tineret este A.E.R. (Activism European Responsabil), Arca lui Goga/ Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu. De asemenea, cel mai activ voluntar implicat în proiecte de/pentru tineret este Roolaart Kimberly Patricia Anna, Arca lui Goga/ Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu, iar cel mai activ coordonator de voluntari implicat în proiecte de/pentru tineret este Raluca Mihaela Bârsan de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. De asemenea, la secțiunea Dezvoltarea activităților de tineret în mediul rural câștigătorii au fost Asociația Cavalerii Turnului Înclinat din Ruși și Asociația Internațională de Tineret Become.
    Trimite prin e-mail