joi, 3 noiembrie 2022

Publicat la 11/03/2022 02:27:00 p.m. de

Ziua Eco-Școlilor, marcată la Liceul Teoretic „Axente Sever“

Elevi din clasele a IX-a Filologie și a XII-a Științe Sociale de la Liceul Teoretic „Axente Sever“, îndrumaţi de doamnele profesoare Ioana Hudea şi Delia Duma, au plantat mai mulți stejari în apropierea sălii de sport. Acțiunea a avut loc marți, de Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România.
 

„Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie a organizat, ca în fiecare an, Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România. Această zi este sărbătorită anual pe data de 29 octombrie la ora 12 şi urmăreste conştientizarea de către elevi a importanţei implicării directe în dezvoltarea spaţiilor verzi, în condiţiile defrişărilor masive la care asistăm în ţara noastră în ultimii ani.
Liceul Teoretic „Axente Sever” a răspuns invitaţiei Centrului Carpato-Danubian de Geoecologie, care a îndemnat liceele şi şcolile generale să planteze copăcei de Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România. Astfel marți 1 noiembrie elevii claselor a IX-a Filologie și a XII-a Științe Sociale, îndrumaţi de doamnele profesoare Ioana Hudea şi Delia Duma, au plantat mai mulți stejari in apropierea sălii de sport a liceului nostru.
Participarea unităţii noastre de învăţământ la activităţile Zilei Verde a Eco-Şcolilor din România constituie încă o dovadă a faptului că liceul „Axente Sever” rămâne o şcoală Eco, dedicată activităţilor de ecologizare desfăşurate la nivelul judeţului Sibiu şi la nivel naţional.“,  transmis Liceul Teoretic „Axente Sever“.
    Trimite prin e-mail