luni, 14 noiembrie 2022

Publicat la 11/14/2022 08:10:00 a.m. de

Primarul Gheorghe Roman, la întânire cu medieșenii pe strada Arieș și în cartierul Moșnei

Primarul Gheorghe Roman a continuat săptămâna trecută seria întâlnirilor cu cetățenii în cartierele Mediașului. Astfel, a luat la cunoștință de problemele medieșenilor din Vitrometan, de pe strada Arieș, apoi a fost în cartierul Moșnei. Celor veniți la întâlnire le-a prezentat proiectele de investiții pe care le va derula orașul în perioada următoare.  

 
„Am avut săptămâna aceasta (nr - săptămâna trecută) două întâlniri extrem de utile pentru mine cu medieșenii care locuiesc în cartierul Vitrometan (str. Arieș) și în cartierul Moșnei .
Am prezentat cu această ocazie proiectele de investiții  pe care Administrația Locală le derulează pe fonduri extrabugetare în perioada următoare, proiecte care sunt incluse în broșura pe care am făcut-o publică.
Le mulțumesc tuturor celor prezenți, atât pentru primirea făcută, cât și pentru dialogul civilizat și constructiv pe care l-am purtat.
Astfel de întâlniri voi stabili în perioada următoare și în alte zone ale orașului.“, a transmis primarul Gheorghe Roman.



    Trimite prin e-mail