marți, 4 octombrie 2022

Publicat la 10/04/2022 01:45:00 p.m. de

Vârstnicii din Copșa Mică sărbătoriți la Clubul Seniorilor

 

Luni 3 octombrie 2022, Primăria oraşului Copşa Mică, prin Direcţia de Asistenţă Socială, a organizat un eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.

Ca în fiecare an persoanele vârstnice cuprinse în Centrul de Îngrijire la Domiciliu, s-au întâlnit şi au putut depăna amintiri într-un cadru intim, la sediul Clubului Seniorilor.

„Primarul Mihalache Tudor Daniel şi viceprimarul Tăpălagă Nicolae Bogdan le-au urat doamnelor prezente multă sănătate şi bucurii, iar acestea au profitat de ocazie pentru a discuta cu ei despre diverse probleme cetăţeneşti. Le-au mai fost alături de asemenea gazda Clubului Seniorilor dl Domşa Iuliu, dna Rusu Fabiola şi un grup de elevi ai clasei a V-a, de la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copşa Mică, care a pregătit un mic program artistic, sub îndrumarea dlui prof. Suciu Aurelian. Sperăm că persoanele de vârsta a treia prezente s-au bucurat de micile surprize pe care șeful Direcţiei de Asistenţă Socială, dl Benko Sandor, împreună cu cele patru îngrijitoare la domiciliu, le-au pregătit pentru ele. Le dorim cu această ocazie tuturor persoanelor vârstnice din localitate multă sănătate, bucurii alături de cei dragi și le mulțumim pentru implicarea activă în viața socială a orașului” au transmis reprezentanții primăriei Copșa Mică.

    Trimite prin e-mail