marți, 11 octombrie 2022

Publicat la 10/11/2022 04:10:00 p.m. de

Raluca Turcan: Fără condamnați în Parlament și Senat! (CP)

Astăzi a fost votat în Camera Deputaților un proiect inițiat in 2017 și pentru care am depus foarte mari eforturi: nicio persoană condamnată NU VA mai PUTEA CANDIDA la funcția de senator sau deputat.

În Parlament nu au ce căuta persoanele condamnate penal. Corupția a sărăcit România și a făcut ca încrederea românilor în instituțiile statului să fie la un nivel extrem de scăzut, iar statul să fie unul slab și sărac. Corupția a alungat din România pe cei mai buni medici, profesori, ingineri. Tot corupția i-a îndepărtat pe cei mai respectați oameni ai comunității să se implice în viața publică.
Cred că politica la nivel înalt poate fi făcută în mod profesionist cu oameni onești, integri, buni specialiști pe domeniile lor și oameni care nu pot fi șantajați.
Le mulțumesc tuturor colegilor parlamentari care au susținut acest proiect inițiat încă din vremea când eram Președinte al PNL și ma luptam cu o majoritate parlamentara in care Liviu Dragnea era președintele Camerei Deputatilor și Calin Popescu Tariceanu, președintele Senatului.

Deputat Raluca Turcan, Președinte PNL Sibiu
    Trimite prin e-mail