marți, 4 octombrie 2022

Publicat la 10/04/2022 08:44:00 a.m. de

Omagiu adus vârstnicilor la Copșa Mică

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost marcată ieri și la Clubul Seniorilor din Copșa Mică. 


Primăria orașului Copșa Mică, prin Direcția de Asistență Socială, a organizat luni, 3 octombrie, începând cu ora 11:00, un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Ca în fiecare an, persoanele vârstnice cuprinse în Centrul de Îngrijire la Domiciliu, s-au întâlnit şi au putut depăna amintiri într-un cadru intim, la sediul Clubului Seniorilor. 
„Primarul Mihalache Tudor Daniel și viceprimarul Tăpălagă Nicolae Bogdan le-au urat doamnelor prezente multă sănătate și bucurii, iar acestea au profitat de ocazie pentru a discuta cu ei despre diverse probleme cetățeneşti. Le-au mai fost alături de asemenea gazda Clubului Seniorilor, Domşa Iuliu, Rusu Fabiola și un grup de elevi ai clasei a V-a, de la Liceul Tehnologic «Nicolae Teclu» Copşa Mică, care a pregătit un mic program artistic, sub îndrumarea profesorului Suciu Aurelian.
Sperăm că persoanele de vârsta a treia prezente s-au bucurat de micile surprize pe care șeful Direcției de Asistență Socială, Benko Sandor, împreună cu cele patru îngrijitoare la domiciliu, le-au pregătit pentru ele. Le dorim cu această ocazie tuturor persoanelor vârstnice din localitate multă sănătate, bucurii alături de cei dragi și le mulțumim pentru implicarea activă în viața socială a orașului“, a transmis Primăria Copșa Mică.
    Trimite prin e-mail