luni, 10 octombrie 2022

Publicat la 10/10/2022 11:01:00 a.m. de

O tânără a plecat de acasă de 3 zile și nu a mai revenit. Mama ei și Poliția o caută

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 24 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.
Polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, pe 7 octombrie, în jurul orei 13,00, fiica sa, VASIU MONICA VICTORIA, în vârstă de 24 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Mediaș, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.
Semnalmente: înălțime 153 cm, greutate aproximativ 55 de kg, ten deschis, ochi albaștri, păr blond, constituție atletică.
La momentul plecării, tânăra purta o geacă de culoare roz, colanți de culoare negru, încălțăminte tip sport de culoare negru și avea asupra ei o geantă de culoare albastru.
Semne particulare: tatuaj monocolor în zona cefei, cu inscripția CARPE DIEM.
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.
    Trimite prin e-mail