luni, 24 octombrie 2022

Publicat la 10/24/2022 06:25:00 p.m. de

Fonduri PNRR pentru un centru de colectare a deșeurilor la Porumbacu de Jos! (CP)

Primarul Georgeta Poșa a semnat, joi, 20 octombrie, contractul de finanțare pentru proiectul „Înființare centru de colectare prin aport voluntar, în comuna Porumbacu de Jos”, finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Proiectul a fost depus la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în luna septembrie și însumează 3.830.914 lei, plus TVA.

Primarul Georgeta Poșa a declarat: „M-am deplasat la Guvernul României, pentru a semna contractul de finanțare pentru acest proiect, extrem de necesar pentru comuna noastră. Proiectul presupune amplasarea unor containere pentru deșeuri pe o platformă specială, amenajată în Porumbacu de Jos, canalizare pentru colectarea apelor pluviale, amenajarea unei zone verzi cu gazon și plantație perimetrală de protecție, copertină pe structură metalică ușoară, pentru protecția containerelor deschise, precum și împrejmuirea amplasamentului cu gard din panouri bordurate prinse pe stâlpi din oțel, cu poartă de acces culisant, cu acționare manuală. În zona de acces principal se va monta un cântar carosabil pentru camioane”.

Președintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan a felicitat inițiativa prietenoasă cu mediul: „Administrațiile liberale din județul Sibiu pun lucrurile în mișcare! Scopul administrațiilor locale este de a răspunde nevoilor cetățenilor, motiv pentru care doamna primar Georgeta Poșa este un exemplu de competență și bună practică. Felicitări și succes în continuare!”
    Trimite prin e-mail