duminică, 23 octombrie 2022

Publicat la 10/23/2022 09:11:00 p.m. de

„Faceți loc, faceți loc, Mediașul pe primul loc!“

ACS Mediaș a muncit din greu pentru cea de-a opta victorie consecutivă în Liga a IV-a. În această după amiază, la Miercurea Sibiului, a trecut cu 3-1 (2-1) de Unirea, rezultat în urma căruia a rămas pe prima poziție în clasament.
 

Cuplul de antrenori Dumitru Solomon - Doru Dudiță a început cu Florea, Sebastian Bîrsan, Avram, Jica, Țala, Socaci, Ignat, Giuliano Țili, Zomant, Andrei Bîrsan, Cristian Pajco. Medieșenii au căutat încă din start să își apropie victoria, au fost mai insistenți, iar eforturile lor au fost răsplătite de golgheterul Cristian Pajco, care a deschis scorul în minutul 25. Meciul a fost însă scos de pe făgașul normal patru minute mai târziu, după un penalti acordat în favoarea gazdelor. S-a făcut 1-1, dar medieșenii n-au acuzat deloc șocul și au intrat la cabine în avantaj, prin reușita lui Țili ('31).
 
Meciul s-a aprins serios în actul secund, gazdele forțând egalarea. La un atac al Unirii, cu un sfert de oră înainte de final, Sebastian Bîrsan s-a ales cu cartonașul roșu, iar ACS Mediaș urma să tremure pentru avantajul fragil. Nu doar că l-a apărat cu brio, ci chiar și-a majorat avantajul, prin Remus Mocan (‘85), jucător venit de pe bancă.
 
În urma acestui rezultat, ACS Mediaș rămâne liderul Ligii a IV-a, cu maxim de puncte, urmând ca etapa viitoare să evolueaze pe teren propriu, în compania FC Dumbrăveni, locul 9 în clasament cu doar două victorii și 2 remize în 8 meciuri.

Rezultate etapa a 8-a:

Sparta Mediaș – FC Agnita 5-1
Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu - Leii Șura Micp 5-3
FC Tălmaciu -  FC Avrig 0-5
CS Orășenesc Copșa Mică - ACS Bradu 0-1
FC Dumbrăveni - ACS Păltiniș 2-2
FC Inter - LSS Voința Sibiu 7-1
Unirea Miercurea-Sibiului - ACS Mediaș 1-3

CLASAMENT Liga a IV-a





    Trimite prin e-mail