miercuri, 19 octombrie 2022

Publicat la 10/19/2022 01:45:00 p.m. de

A vrut dreptate, acum a ajuns în arest

Un bărbat a fost reținut și cercetat penal pentru infracțiuni de ucidere și rănire cu intenție a animalelor, după ce a intrat cu mașina într-o turmă de oi aflate la păscut pe un teren aflat în afara localității Vecerd.


„La data de 18 octombrie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un cetățean străin, în vârstă de 49 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere cu intenție a animalelor, respectiv rănirea cu intenție a animalelor.
Bărbatul este bănuit că, la data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 17,30, ar fi condus un autoturism și ar fi lovit o turmă de oi aflate la păscut pe un teren din extravilanul localității Vecerd.
În urma evenimentului, 4 oi au decedat, altele 11 fiind rănite.
Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 18 octombrie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.“, a transmis IPJ Sibiu.
    Trimite prin e-mail