marți, 20 septembrie 2022

Publicat la 9/20/2022 04:24:00 p.m. de

Sibiul găzduiește Summit-ul „Transilvania Business People”

 

În 28 septembrie, la Hotel Ramada va avea loc unul dintre cele mai importante și de impact evenimente de business ale anului, Summit-ul Transilvania Business People.

Evenimentul este dedicat oamenilor care sunt implicați în procesul de dezvoltare al unui business: antreprenori, directori executivi, manageri, specialiști în marketing și vânzări.

„În urmă cu 30 de ani a început evoluția mediului de afaceri privat în România. Vremuri tulburi, fiscalitate învechită și aproape niciun sprijin din partea statului, pentru temerarii antreprenori ai acelor vremuri. Multe lucruri s-au schimbat de atunci, unele sunt în curs de îmbunătățire, iar altele își caută continuu forma finală, care să fie adaptată economiei europene și mondiale.

Moștenirea economiei de lipsă a creat un comportament agresiv al antreprenorilor care se regăsea în planul de business, în campaniile de publicitate și în modul în care companiile acestora comunicau. Diferențiatorii erau scoși în evidență prin diminuarea concurenței, mesajele campaniilor făceau apel vădit la durerile consumatorilor promițându-le o rezolvare imediată, iar planurile de business subliniau o nevoie de creștere imediată, pe termen scurt de cele mai multe ori.

Acest comportament este ușor, ușor înlăturat, iar pentru a fi eliminat definitiv, oamenilor de afaceri și specialiștilor care îi susțin, este necesar să li se ofere o alternativă, și anume un mediu de afaceri colaborativ.

Transilvania Business People își dorește să aducă în aceeași sală, acești antreprenori care simt și trăiesc zi de zi schimbarea. Unii dintre ei au trecut prin criza financiară din 2008, cei mai mulți încă își recalibrează afacerea după criza sanitară și evenimentele care au loc la granițele României”, au anunțat organizatorii evenimentului.

În cadrul evenimentului vor vorbi speakeri  pregătiți să împartă cu participanții din strategiile pe care le-au folosit pentru a depăși momente critice, sau tehnici concrete prin care cei prezenți își vor putea duce vânzările la un alt nivel.

Mai multe amănunte despre speakerii care vor face prezentări în cadrul Transilvania Business People, puteți găsi accesând pagina de facebook a evenimentului, la https://www.facebook.com/tbpeople.ro

În cadrul evenimentului se vor discuta în paneluri, cele mai importante teme ale momentului: marketing și vânzări, financiar, administrativ, crearea și gestionarea echipelor performante, dezvoltare personală.

Summitul Transilvania Business People va avea loc miercuri, 28 septembrie la Hotel Ramada cu începere de la ora 9.00

    Trimite prin e-mail