marți, 27 septembrie 2022

Publicat la 9/27/2022 05:01:00 p.m. de

Șahiști cu rezultate bune


15 șahiști de la CSM Mediaș au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Ziua Europeană a Șahului Școlar. Competiția care a avut loc online a avut la start 81 elevi din județul Sibiu. La ciclul primar, cele mai bune rezultate au fost obținute de Maria Mihăilă și Alexandru Simu, câștigători la fete, respectiv băieți, dar și ocupanții primelor două poziții în clasamentul general. La ciclul gimnazial, cel mai bun rezultat a fost reușit de Miriam Gherșulescu, locul trei la general și locul întâi la fete, iar la categoria liceu, Adrian Mihăilă a ocupat locul trei la băieți și locul patru la general.
 
Competiție internațională
 
La ciclul primar, primele șapte locuri la general au fost ocupate de sportivii noștri. Astfel, Mihailă Maria a ocupat locul 1 la general și locul 1 la fete, Onea-Decean Antonia-Maria locul II la fete, iar Gherșulescu Elisabeta-Sefora locul III la fete. De asemenea, Simu Alexandru a obținut locul II la general și locul I la băieți, Szoke Nicolas locul II la băieți, iar Someșan Tudor locul III la băieți. La gimnaziu, Gherșulescu Miriam a ocupat locul la III la general și locul I la fete, iar la liceu Mihăilă Adrian s-a clasat pe locul IV la general și pe locul III la băieți“, a transmis Emil Deliman, antrenorul Secției de șah a CSM Mediaș.
În perioada 29 septembrie - 2 octombrie, CSM Mediaș va fi reprezentat de patru șahiști la o competiție internațională care va avea loc la Roșieni. Aceștia sunt Maria Mihăilă, Antonia Maria Onea Decean, Alexandru Simu și Laurențiu Blaj. 
    Trimite prin e-mail