marți, 27 septembrie 2022

Publicat la 9/27/2022 04:33:00 p.m. de

Burse pentru elevi prin Biserica din Cimitirul Ortodox Mediaș

Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Sfinții Mărturisitori Transilvăneni’’ din Cimitirul Ortodox Mediaș oferă și în an acest an școlar burse de merit. Acestea au o valoare de 250 lei fiecare și vor fi acordate pe toată durata anului școlar unui număr de cinci liceeni și trei elevi ai claselor a VIII-a. 


Copiii trebuie să îndeplinească o serie de condiții, printre care să aibă media generală peste 9 în cazul liceenilor, respectiv peste 9,50 în cazul elevilor clasei a VIII-a, să se implice în acțiuni de voluntariat și să participe la olimpiade sau alte concursuri organizate de către Ministerul Educației Naționale. De asemenea, elevii claselor a VIII-a și liceenii trebuie să redacteze o compunere, respectiv un eseu pe tema fericirii. 
Cererile se pot depune la secretariatul fiecărei unități de învățământ sau la adresa de e-mail bursebsapp@gmail.com până în data de 5 octombrie. 

Comunitatea Bisericii „Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Sfinții Mărturisitori Transilvăneni“ din Cimitirul Ortodox Mediaș a oferit la începutul acestui an școlar 92 ghiozdane complet echipate. Acestea au ajuns la copii din Mediaș, Moșna și Nemșa.
    Trimite prin e-mail