miercuri, 21 septembrie 2022

Publicat la 9/21/2022 03:54:00 p.m. de

„MUTAT DE LA NOI“, la Sinagoga Mediaș

A doua reprezentație a spectacolului ,,MUTAT DE LA NOI” din cadrul ,,Turneului dezrădăcinării” va avea loc la Sinagoga Mediaș, mâine seară, de la ora 19. 


„MUTAT DE LA NOI“ este un performance–instalație care îmbină teatrul cu cinematografia și artele vizuale. Spectatorul este împins într-o călătorie în care simțurile îi sunt provocate, devenind parte din povestea lui Mbaye, un senegalez care se îmbarcă pe un vapor de migranți clandestini cu destinația Europa. De-a lungul călătoriei, Mbaye rememorează anumite momente și personaje cheie din copilăria lui. Monologul său interior este presărat de interviuri și scurte intervenții filmate în Europa, Africa, America de Sud și Asia. 
Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile, iar donațiile sunt apreciate. 
Performance-ul instalație „MUTAT DE LA NOI“ este jucat în cadrul unui turneu al dezrădăcinării, în perioada 20 septembrie – 4 octombrie în Sibiu, Mediaș, Petrila și Târgu-Jiu. În debutul fiecărei reprezentații spectatorii sunt părtași la o experiență imersivă, un traseu-instalație care este mereu altul în funcție de spațiul în care are loc evenimentul, componenta scenografică fiind adaptată specificității acestuia. Fiecare spectacol va fi urmat de o discuție pe tema migrației și a strămutării, la care vor participa spectatorii, echipa spectacolului și personalități locale.
    Trimite prin e-mail