vineri, 30 septembrie 2022

Publicat la 9/30/2022 08:10:00 a.m. de

Dragoman joacă azi la Mondiale

Medieșeanca Andreea Dragoman intră din nou în arenă. De această dată face parte din echipa României deplasată la Campionatul Mondial seniori echipe din Chengdu, China, 2022. Primul meci e programat chiar azi, de la ora 11, împotriva Suediei.

 foto: facebook/FRTM

Andreea Dragoman reprezintă Naționala feminină, alături de Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu și Irina Ciobanu. Echipa nostră face parte din Grupa 6: România, Taipei, Suedia, Portugalia.
 
Din Naționala masculină care ne reprezintă la Campionatul Mondial seniori echipe fac parte sportivii Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs și Eduard Ionescu. Aceștia intră la masa de joc sâmbătă, de la 11:00, contra Ungariei. 

Cele mai puternice echipe naționale sunt prezente la Campionatul Mondial echipe seniori din Chengdu, China, între 30 septembrie - 9 octombrie. Meciurile pot fi urmărite pe canalul de YouTube WTT.

În cele 10 zile de concurs vor juca peste 250 de sportivi reprezentând 62 de echipe. România are pe scena mondială vicecampioanele europene care formează lotul feminin și lotul masculin, sferfinaliștii ultimului Campionat European. 

·        Campionatul Mondial se desfășoară în două etape: faza grupelor urmată de tabloul eliminatoriu. 

·        În total, 16 echipe din fiecare dintre probele masculine și feminine se califică în faza eliminatorie.

·         Echipele care termină pe prima poziție în fiecare grupă vor fi extrase în pozițiile capilor de serie, echipa clasată pe locul doi va fi extrasă aleatoriu împotriva unui câștigător al grupei sau în poziția de cap de serie neocupată, iar locurile suplimentare vor fi ocupate de ocupantele locurilor trei de cele mai bine clasate echipe. 

·        Calificarea în semifinală asigură medaliile de bronz. 

Programul complet și toate informațiile, pe site-ul Federației Române de tenis de masă“ 

    Trimite prin e-mail