miercuri, 17 august 2022

Publicat la 8/17/2022 09:49:00 a.m. de

Vacanța de vară în Cetate!

Forumul German Mediaș a organizat săptămâna trecută, la Casa Schuller, cu sprijinul financiar al Departamentului pentru Relații Interetnice din cadrul Secretariatului General al Guvernului României, proiectul VACANȚA DE VARĂ ÎN CETATE.


Copiii au avut posibilitatea de a învăța timp de o săptămână despre cultura și civilizația sașilor. În cele cinci zile au dansat dansuri populare săsești și au participat la un atelier teatral care s-a încheiat cu punerea în scenă a unei povești. În ultima zi din săptămână s-a organizat o excursie la cetatea din Moșna, unde copiii au fost invitați să dezlege prin joacă misterele acestei cetăți săsești. Începând cu ora 15.30 părinții au participat la un program artistic pregătit de cei mici în cadrul săptămânii.
Le mulțimim colaboratorilor noștri: doamna Erzsebet Wenzel-Gazdag, doamna Susanne Elischer, doamna Ioana Pătrășcoiu, voluntarilor de la Liceul Teoretic „Stephan Ludwig Roth” Mediaș: Czika Stefania, Dobrin Paul, Luca Alexia, Sântea Mara, părinților și în primul rând copiilor pentru implicare și participarea la acest proiect.“, a transmis FDGR Mediaș.

    Trimite prin e-mail