sâmbătă, 13 august 2022

Publicat la 8/13/2022 09:22:00 a.m. de

Noua echipă pe fotbal a orașului nu are loc pe stadionul Gaz Metan?

UPDATE: COMUNICAT ACS Mediaș:

Președintele clubului ACS Mediaș, Ionuț Buzean dorește să clarifice situația referitoare la închirierea terenului Gaz Metan:  "În mediul online și nu numai, au apărut informații prin care se evidențează faptul că am făcut o solicitare scrisa către compania Transgaz, pentru a sprijini noul club medieșean.
Menționez faptul că ACS Mediaș nu a trimis solicitări scrise către societatea Transgaz pentru baza sportivă sau alte sponsorizări. În viitorul apropiat cu siguranță vom solicita sprijin din partea companiei, deoarece mi se pare o normalitate ca echipa orasului sa evolueze pe stadionul Gaz Metan."


Știre inițială: ACS Mediaș, noua echipă de fotbal a orașului, nu va putea juca pe Stadionul Gaz Metan, fiindu-i refuzată cererea de către proprietar - Compania Națională de Transport Gaze Naturale, cu sediul în Mediaș, transmite Suporteri Gaz Metan Mediaș. Decizia a provocat indignare, în condițiile în care arena medieșeană găzduiește partidele de pe teren propriu ale cluburilor din SuperLigă, FC Hermannstadt și, uneori, Universitatea Cluj.

 
Dacă Romgaz și-a arătat interesul de a susține noul club de fotbal din Mediaș, cealaltă companie, Transgaz, a respins solicitarea înaintată de ACS Mediaș 2022, de a disputa meciurile pe stadionul municipal.
Ținând cont că stadionul a fost modernizat și dat în folosință Mediașului, noi, suporterii cât și cei ce se implică în acest acest proiect, ne simțim deranjați de faptul că sunt acceptate alte cluburi să joace la Mediaș, iar echipa fondată din medieșeni va fi nevoită să evolueze pe terenul celor de la Sparta.
Menționăm faptul că, disputarea meciurilor din liga a IV-a pe stadionul Gaz Metan, ar avea un impact mare ca număr de spectatori prezenți la meciuri, iar imaginea clubului ar fi una foarte importantă, care ar putea atrage sponsori.“, transmite Suporteri Gaz Metan Mediaș.
    Trimite prin e-mail