joi, 11 august 2022

Publicat la 8/11/2022 09:09:00 p.m. de

Delegație medieșeană la Jocurile Internaționale ale Copiilor

Elevii care vor reprezenta Mediașul la cea de-a 54-a ediție a Jocurilor Internaționale ale Copiilor s-au întâlnit, ieri și azi, înainte de plecare spre Anglia, cu Gheorghe Roman, primarul Municipiului Mediaș.
 

„A fost o bucurie pentru mine să primesc la sediul primăriei delegația de sportivi și antrenori care va reprezenta Mediașul la Jocurile Internaționale ale Copiilor, competiție care se va desfășura în acest an în Anglia.
Le mulțumesc consilierilor locali care au votat bugetul Mediașului pe care l-am propus, buget în care era inclusă si susținerea financiară pentru pregătirea, deplasarea si cumpărarea de echipament pentru acești sportivi ai orașului nostru .
Le urez tuturor, mult succes si să se întoarcă acasă cu bine!” a declarat primarul Gheorghe Roman cu această ocazie.
 
În acest an, competiția se va desfășura în perioada 11 – 16 august 2022, în localitatea Coventry din Marea Britanie, desemnată în acest an Capitala Culturală a țării.
Cei 16 copii însoțiți de antrenorii lor, se vor întrece la disciplinele atletism, tenis de câmp, tenis de masă și baschet cu peste 1500 de tineri, din cele 60 de țări din întreaga lume înscrise.
Municipiul Mediaș participă la Jocurile Internaționale ale Copiilor încă din anul 1996, iar în anul 1999 a fost gazda acestei competiții.
    Trimite prin e-mail