joi, 4 august 2022

Publicat la 8/04/2022 08:21:00 p.m. de

Începând de joi, 4 august, Wizz Air va opera zboruri spre Nisa pe de Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță lansarea noilor zboruri regulate către Nisa, o destinație solicitată de pasageri, operată de către compania aeriană Wizz Air, începând din sezonul de vară 2022.

Nisa, frumosul oraş de pe Riviera Franceză este al 5-lea oraş ca mărime al Franţei, fiind considerat capitala Coastei de Azur şi reprezintă una dintre cele mai stralucitoare destinatii de vacanţă de pe continent.

Zborurile spre Nisa au debutat joi, 4 august august 2022, cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de joi și duminică. Din 27 septembrie 2022 zborurile spre Nisa vor pleca în zilele de marţi şi sâmbătă, iar din 31 octombrie 2022, luni şi vineri.

Situată la malul Mării Mediterane, la câţiva kilometri de Italia şi de Monaco, Nisa impresionează prin climatul temperat, plajele cu apa cristalină, muzeele şi galeriile de artă şi, mai ales, prin centrul său istoric magnific.
Nisa posedă o identitate proprie, fiind un oraş fascinant, ideal pentru cei în cautare de City Break, cu o istorie şi cu un patrimoniu extrem de bogat.
Nisa beneficiază de privilegiul de a putea fi vizitată de-a lungul întregului an.

Detalii şi rezervări: https://wizzair.com/ro-ro#/

În cei peste 14 ani de operaţiuni de succes pe Aeroportul Internaţional Cluj, compania aeriană Wizz Air a căutat în permanenţă să îşi extindă reţeaua de rute şi să ofere oportunităţi de călătorie la preţuri accesibile pentru pasageri, iar acest zbor nou spre Nisa va acompania în 2022 alte oferte de vacanţă precum zborurile spre: Abu Dhabi, Alicante, Bari, Mykonos, Zakynthos, Creta-Chania, Palma de Mallorca, Torino și Napoli.

Compania aeriană Wizz Air aduce a șaptea aeronavă 

La sfârșitul lunii martie, Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, a anunțat că va adăuga o nouă aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca. Noua aeronavă Airbus A321ceo va crește numărul de aeronave ale companiei aeriene în Cluj-Napoca la șapte și va ajuta în continuare la extinderea operațiunilor.
Odată cu cele șapte aeronave de la baza din Cluj-Napoca și noile rute care suplimentează rețeaua din România, Wizz Air își consolidează poziția de lider pe piață, drept cea mai mare companie aeriană care operează din Cluj-Napoca. Acest lucru reafirmă angajamentul companiei aeriene de a oferi destinații populare și tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri, în cel mai sustenabil mod. Compania aeriană continuă să-și extindă operațiunile în întreaga rețea, pe măsură ce industria revine la capacitatea pre-pandemie, lucru dovedit în continuare de celelalte 10 rute care vor crește în frecvență în această vară.

„Ne-am luat angajamentul să sprijinim piața din România și să le oferim pasagerilor noștri români cele mai bune experiențe de călătorie la tarife ultra-reduse. Adăugarea celei de-a șaptea aeronave noi și moderne Airbus A321ceo la baza din Cluj-Napoca ne consolidează și mai mult angajamentul pentru extinderea în regiune și confirmă strategia de creștere a Wizz Air, împreună cu cele trei noi destinații și 10 destinații cu frecvențe crescute care vor opera de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bord!”, a declarat în luna martie József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj a declarat la sfârșitul lunii martie cu această ocazie: „Apreciem angajamentul Wizz Air faţă de Aeroportul Internaţional Cluj, care reflectă fundamentul solid al parteneriatului nostru de peste 15 ani. Torino și Napoli reprezintă noutăţi absolute pentru reţeaua de rute a aeroportulului pe care această a 7-a aeronavă Wizz Air alocată bazei clujene le va aduce. Wizz Air a demonstrat că este una dintre cele mai puternice companii aeriene europene şi împreună am reuşit să oferim clujenilor şi pasagerilor noştri aproximativ 45 de destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu.”
    Trimite prin e-mail