miercuri, 24 august 2022

Publicat la 8/24/2022 08:33:00 a.m. de

Festivalul Berii. Se anunță trei zile de voie bună în Piața Corneliu Coposu

Medieșenii și locuitorii din zona de nord a județului, dar și turiștii aflați în oraș sunt invitați, în acest weekend, în Piața Corneliu Coposu, la o nouă ediție a Festivalului Berii. Trei zile cu muzică pentru toate gusturile, mâncăruri alese, bere și distracție pentru toate vârstele.   
 
 
Mediașul îmbracă din nou straie de sărbătoare. Primăria și Consiliul Local al municipiului Mediaș, în colaborare cu societatea Autentic Events, ne invită, cu mic, cu mare, în Piața Corneliu Coposu, pentru trei zile incendiare. De vineri 26 august şi până duminică 28 august, are loc Festivalul Berii. „Dăm start numărătorii inverse la o nouă ediţie a FESTIVALULUI BERII, în Municipiul Mediaş, Piaţa Corneliu Coposu. Acelaşi concept, muzica bună, bere, atmosfera şi dans, într-un weekend deosebit, de vineri, 26 august şi până duminica 28 august. Ia-ți prietenii cei mai buni, îmbracă-te de festival și pregătește-te de cea mai mare petrecere a anului, pentru că polul distracţiei se muta timp de trei zile la Mediaş! Vă întâmpină energia pozitivă, diverse activități recreative, distracție, concerte și momente pentru întreaga familie!“, transmit organizatorii.
 
Program variat
 
Și-n acest an, petrecerea și voia bună vor fi întreținute de artiști locali, dar și de nume importante ale showbiz-ului românesc, între care Nicole Cherry și celebra trupă IRIS. Va fi atât muzică populară, cât și pop sau rock, în cadrul unui program gândit pentru toate gusturile, de-a lungul celor trei zile. Pentru cei mici va fi instalat din nou un parc de distracții, iar pentru cei înfometați vor găti bucătari iscusiți. „Anul acesta, petrecerea și voia bună vor fi asigurate de artiști și muzică de calitate, spectacole excepționale la scenă deschisă, degustări de mâncăruri delicioase, de notă maximă, bere reece și multăă... în mii de butoaie, show-uri excepționale și cel mai mare și frumos parc de distracții pentru cei mici!!!
Cu scopul de a continua tradiţia şi de a reda atât cetăţenilor oraşului cât şi turiştilor atmosfera unui festival contemporan, evenimentul va cuprinde SPECTACOLE MUZICALE pentru toate gusturile, un tezaur de BUNĂTĂȚI CULINARE şi preparate tradiţionale şi un MEGA PARC DE DISTRACŢII!“,  anunță organizatorii.
 
Se încing grătarele
 
În Piața Corneliu Coposu vor fi prezenți zeci de comercianți veniți din mai multe colțuri ale țării, care vor oferi cele mai gustoase bucate, cărnuri aromate, preparate proaspete și gustoase, produse tradiționale românești, deserturi delicioase, plăcinte și cozonaci pufoși, înghețată, gogoși, clătite, kurtos kalacs, papanași cu dulcețuri fine și multe alte bunătăți. „Peisajul de sărbătoare va cuprinde o selecţie de produse autentice, de gusturi tradiţionale, de savori intense şi neaşteptate, o paletă gastronomică diversificată cu specialități delicioase, pe care le veţi observa imediat, fiindcă ies din tiparul cu care suntem obişnuiţi. De exemplu, produse la grătar şi cărnuri ce se poate frige la jar, de oaie, porc, pui sau vită, la hamsii, cartofi și specialităţi, toate lângă o halbă de bere, vin sau doar apă și suc. Nu vor lipsi nici dulciurile tradiţionale şi internaţionale, plăcinte, gogoşi, clătite, prăjituri de casă, acadele, ciocolata artizanală, îngheţată şi multe alte dulcegării“, ne îmbie organizatorii.



PROGRAMUL EVENIMENTULUI:
 
Vineri – 26 august
Recital folcloric cu invitații:
Eugen Mihăilă
Ovidiu Homorodean
Oana Tomoiaga
Ionela Guzic
Iris (Cristi Minculescu)
 
Sâmbătă – 27 august
Recital folcloric cu invitații:
Traian Stoiță
Surorile Daciana şi Suzana Vlad
Iulia Merca
Trupa Dinamic
Antonio Pican
Clubbing Cu Dj Axxy
 
Duminică – 28 august
Recital Folcloric Cu Invitații:
Aurelian Suciu
Ina Todoran
Costel Popa
Ovidiu Furnea
Nicole Cherry
    Trimite prin e-mail