luni, 18 iulie 2022

Publicat la 7/18/2022 07:55:00 a.m. de

Urmărire ca-n filme la Mediaș după un șofer beat, fără permis, care gonea cu viteză nebună. Oameni în spital

 Polițiștii rutieri din Mediaș au observat, noaptea trecută, pe strada Gării din Mediaș, un autoturism care circula cu viteza de 105 km/h.
Au făcut semnalul regulamentar de oprire a autoturismului, însă șoferul și-a continuat deplasarea.
Polițiștii medieșeni au urmărit autoturismul pe străzile Lucian Blaga, St. L. Roth, Unirii, Hermann Oberth și Soseaua Sibiului, unde conducătorul auto a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.
La volanul autoturismului urmărit de către polițiști a fost identificat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Copșa Mică. Din verificări a reieșit că nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
De asemenea, testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează IPJ Sibiu.
La volanul celuilalt autoturism se afla un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Mediaș.
În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a celor doi șoferi, precum și a unui pasager din autoturismul condus de medieșean, un tânăr în vârstă de 17 ani, tot din Copșa Mică.
Toți trei au fost transportați la spital conștienți.
A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.
    Trimite prin e-mail