miercuri, 20 iulie 2022

Publicat la 7/20/2022 08:39:00 a.m. de

Avocatul Poporului vine azi la Mediaș

Astăzi, 20 iulie 2022, între orele 10:00 și 14:00, reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului - Biroul Teritorial Alba va fi prezent în municipiul Mediaș, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din municipiul Mediaș şi pentru a primi petiţii. Activitatea se va desfășura la Primăria municipiului Mediaș, Piața Corneliu Coposu, nr. 3, în Sala Daniel Thellmann, anunță Primăria Municipiului Mediaș.


„Astăzi 20 iulie 2022 între orele 10:00-14:00, reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului - Biroul Teritorial Alba va fi prezent în municipiul Mediaș, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din municipiul Mediaș şi pentru a primi petiţii. Activitatea se va desfășura la Primăria municipiului Mediaș, Piața Corneliu Coposu, nr. 3, în spațiul pus la dispoziție în acest scop.

Cetățenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe. 

Pentru operativitate, dar și pentru respectarea unor măsuri de siguranță medicală, recomandăm persoanelor interesate ca la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum și documente justificative, în copie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon al Biroului Teritorial Alba al instituției Avocatul Poporului 0258 – 813.865.

Totodată, cetățenii care doresc să se adreseze instituției Avocatul Poporului-Biroului Teritorial Alba pot transmite cererile și prin poștă, pe adresa biroului din municipiul Alba lulia, str. Mihai Viteazu nr. 2, județul Alba sau prin e-mail pe adresa avpalba@avp.ro. Programul de audiențe la sediu și de dispecerat este următorul: luni-miercuri în intervalul orar 10.00-14.00, marți și joi în intervalul orar 12.00 - 16.00.
 
Reamintim cetățenilor că, instituția Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă și independentă față de oricare altă autoritate publică din România și are drept scop apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice.“, transmite Laura Gilda Chiorean, consilier coordonator în cadrul Biroului Teritorial Alba al instituției Avocatul Poporului. 
    Trimite prin e-mail