joi, 2 iunie 2022

Publicat la 6/02/2022 07:32:00 p.m. de

Ziua Eroilor marcată la Ațel


Zi importantă pentru locuitorii județului. De Ziua Eroilor, în cimitire s-au ținut slujbe de pomenire, s-au depus coroane de flori. Oficialitățile locale din mai multe comune ale județului au ținut să-și arate prețuirea și să onoreze sacrificiul celor care, de-a lungul istoriei noastre, s-au jertfit pentru apărarea integrității și valorilor națiunii române.

 
„Astăzi celebrăm Ziua eroilor, o sărbătoare dedicată eroilor cunoscuţi şi necunoscuţi, căzuţi în luptă de-a lungul veacurilor pentru credinţă, libertate, dreptate, pentru apărarea şi reîntregirea neamului. E ziua când ne înclinăm frunţile şi rostim o rugăciune pentru sufletele celor care au pierit departe de cei dragi, dar pentru o cauză dragă. Cinste eroilor neamului românesc!
Şi pentru că astăzi este şi o sărbătoare împărătească, Înălţarea Domnului, vă dorim armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei și vă adresăm salutul creştinesc: Hristos S-a Înălţat!.“, a transmis Primăria comunei Ațel.    Trimite prin e-mail