miercuri, 29 iunie 2022

Publicat la 6/29/2022 05:00:00 p.m. de

Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere ca o prințesă, în locul de basm în care vrea să facă nunta. (VIDEO)

 

Actrița și cântăreața Olga Bălan a avut o aniversare de basm alături de viitorul ei soț, în locul în care cei doi își doresc să se căsătorească. 

 Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere ca o prințesă / Foto: fanatik.ro

 

Actrița și cântăreața Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere într-un loc de basm în care vrea să facă și nunta cu viitorul ei soț, Dragoș Zaharia, de profesie fotograf și grafician, scrie mesageruldesibiu.ro, care citează fanatik.ro .Cei doi sunt împreună de mai bine de patru ani, însă din cauza pandemiei au amânat evenimentul.

Olga și-a serbat ziua de naștere pe data de 23 iunie la Avrig, Sibiu, ca o adevărată prințesă, într-un cadru de basm. Cântăreața a devenit imaginea acestui loc mirific, unde intenționează să-și unească destinul cu iubitul ei.

Actrița și viitorul ei soț au filmat un prim episod la palat pe care l-au publicat pe YouTube, intitulat „Olga și viața la Palat”, alături de soprana Gabriela Alexandra Florea.

Olga Bălan a debutat la Festivalul de la Mamaia și a jucat în „Paradisul în direct”. Actrița a locuit 20 de ani în Italia, la Roma și a avut numeroase apatiții în show-uri de televiziune din țara respectivă.

De asemenea, Olga a moderat și o emisiune la Napoli, iar în ultimii ani s-a împărțit între Italia și România. În 2014 a realizat o emisiune la TVR 2, intitulată „Salutări din Sud”.    Trimite prin e-mail