miercuri, 29 iunie 2022

Publicat la 6/29/2022 05:00:00 p.m. de

Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere ca o prințesă, în locul de basm în care vrea să facă nunta. (VIDEO)

 

Actrița și cântăreața Olga Bălan a avut o aniversare de basm alături de viitorul ei soț, în locul în care cei doi își doresc să se căsătorească. 

 Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere ca o prințesă / Foto: fanatik.ro

 

Actrița și cântăreața Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere într-un loc de basm în care vrea să facă și nunta cu viitorul ei soț, Dragoș Zaharia, de profesie fotograf și grafician, scrie mesageruldesibiu.ro, care citează fanatik.ro .



Cei doi sunt împreună de mai bine de patru ani, însă din cauza pandemiei au amânat evenimentul.

Olga și-a serbat ziua de naștere pe data de 23 iunie la Avrig, Sibiu, ca o adevărată prințesă, într-un cadru de basm. Cântăreața a devenit imaginea acestui loc mirific, unde intenționează să-și unească destinul cu iubitul ei.

Actrița și viitorul ei soț au filmat un prim episod la palat pe care l-au publicat pe YouTube, intitulat „Olga și viața la Palat”, alături de soprana Gabriela Alexandra Florea.

Olga Bălan a debutat la Festivalul de la Mamaia și a jucat în „Paradisul în direct”. Actrița a locuit 20 de ani în Italia, la Roma și a avut numeroase apatiții în show-uri de televiziune din țara respectivă.

De asemenea, Olga a moderat și o emisiune la Napoli, iar în ultimii ani s-a împărțit între Italia și România. În 2014 a realizat o emisiune la TVR 2, intitulată „Salutări din Sud”.



    Trimite prin e-mail