luni, 23 mai 2022

Publicat la 5/23/2022 01:19:00 p.m. de

Trei șoferițe din Mediaș prinse drogate la volan

 

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 23,45, în municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada A. I. Moraru de către o localnică în vârstă de 18 ani.

Testarea tinerei cu apartul Drugtest a indicat rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă, medieșeanca fiind însoțită la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

La aceleași dată și oră, tot în municipiul Mediaș, de această dată pe strada Gheorghe Lazăr, o altă conducătoare auto, medieșeancă în vârstă de 41 de ani, a fost testată cu dispozitivul de detectare a substanțelor psihoactive, aparat care a indicat valoare pozitivă la o substanță psihoactivă.

După recoltarea probelor biologice, s-au întocmit actele în vederea efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 23 mai a.c., în jurul orei 00,15, în municipiul Mediaș, pe strada Calafat, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au depistat o altă conducătoare auto a cărei testare cu aparatului Drugtest a indicat rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă.

Este vorba despre o localnică în vârstă de 19 ani, cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

    Trimite prin e-mail