marți, 17 mai 2022

Publicat la 5/17/2022 02:22:00 p.m. de

Școala din Axente Sever are un nou Smart Lab

 

Inaugurarea noului laborator a avut loc în prezența deputatului PNL de Sibiu Raluca Turcan.

„Voluntarii liberali din Echipa Galbenă adaugă încă un Smart Lab lungii lor liste de fapte bune! Este al patrulea (după Boița, Porumbacu și Racovița) și funcționează începând de astăzi la Școala Gimnazială din Axente Sever.

Colegii mei au ales să instaleze de această dată echipamente all-in-one cu consum mic, mult mai prietenoase cu mediul, aliniindu-se la rândul lor eforturilor pe care Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, le face, instituțional, în această direcție.

Echipa Galbenă muncește în numele unei ambiții pe care toți liberalii organizației noastre o au, aceea de a susține concret educația, iar la Axente Sever a găsit atât cadre didactice preocupate de îmbunătățirea modalităților de studiu ale elevilor, cât și un primar hotărât să pună umărul. De altfel, în legătură cu investițiile viitoare la Școala din Axente Sever, veștile primarului Marius Grecu sunt extraordinare și cred că, atunci când le va comunica, vor mulțumi comunitatea locală.

Smart Lab-ul de la Axente Sever este încă un gest din suflet susținut de oameni convinși că și copiii de la țară pot face performanță dacă li se dă șansa. Având asta în vedere, nu este deloc surprinzător că activitatea tuturor laboratoarelor smart finanțate până acum a evidențiat copii talentați, pasionați de informatică și profesori care își iubesc meseria și care sunt dispuși să se perfecționeze.

Mă bucur nu doar că liberalii reușesc să susțină înființarea acestor laboratoare, ci și că specialiștii noștri continuă, cu o energie pentru care le mulțumesc mereu și mereu, să furnizeze soluții pentru metode digitale de învățare și să sprijine cadrele didactice, inclusiv după ce Smart Lab-urile au fost inaugurate.

La Axente Sever, Echipa Galbena a furnizat zece dispozitive all-in-one cu consum redus de energie și Windows 10 instalat, mobilier personalizat și scaune ergonomice pentru copii, o tablă smart de ultimă generație si software pentru creare de conținut digital pentru susținerea orelor de curs, licență lifetime pentru programele educaționale pentru tabla inteligentă, iar spațiul a fost colantat cu mesaje care să-i motiveze în plus pe cei mici.

Mulțumesc primarului Marius Grecu, directorului școlii și cadrelor didactice pentru șansa de a contribui și noi, liberalii, la eforturile lor zilnice de construcție a noii generații” a transmis Raluca Turcan.

    Trimite prin e-mail