marți, 10 mai 2022

Publicat la 5/10/2022 10:37:00 a.m. de

Reținut pentru tentativă de tâlhărie

 La data de 09 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Târnava, cercetat penal sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de tâlhărie calificată.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 8 mai a.c., în jurul orei 08,40, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din municipiul Mediaș, unde, folosindu-se de un cuțit, ar fi amenințat casierița cu acte de violență și ar fi agresat-o fizic, solicitându-i încasările societății. După agresarea femeii, bărbatul a părăsit incinta fără a sustrage bani sau bunuri.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 9 mai a.c., polițiștii medieșeni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

    Trimite prin e-mail