joi, 19 mai 2022

Publicat la 5/19/2022 09:48:00 a.m. de

Prinși la volan fără permis

Polițiștii rutieri continuă să depisteze în trafic șoferi fără permis de conducere. De-a dreptul inconștienți, aceștia se aleg cu dosare penale și pot înfunda pușcăria.


La data de 18 mai a.c., în jurul orei 00,15, pe DN 14, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Târnava de către un medieșean în vârstă de 32 de ani. Din verificările efectuate a rezultat faptul că medieșeanul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.
 
La data de 18 mai a.c., pe DN 14, pe raza localității Agârbiciu, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au acționat pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legal admisă.
Astfel, în jurul orei 17,00, șoferul unui autoturism condus dinspre Sibiu spre Mediaș a fost înregistrat circulând cu viteza de 78 km/h în localitate.
Conducătorul auto a fost oprit și identificat, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Șelimbăr.
În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.
Pe numele conducătorului auto s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.
 
La data de 19 mai a.c., în jurul orei 00,45, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au depistat un medieșean în vârstă de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie din comuna Târnava, fără a avea acest drept.
În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.“, transmite IPJ Sibiu.
    Trimite prin e-mail