marți, 10 mai 2022

Publicat la 5/10/2022 06:08:00 p.m. de

Mark Bărdaș, campionul din Dumbrăveni


Cel mai valoros jucător de tenis de masă din Dumbrăveni, Mark Bărdaș a devenit campion național cu echipa, în competiția desfășurată la finalul săptămânii trecute la Odorheiu Secuiesc. Tânărul sportiv a jucat pentru CSS Odorheiu Secuiesc 1 la Campionatul Național pe echipe juniori III, competiție destinată copiilor cu vârsta de 11-12 ani. Sportivul pregătit de antrenorul Ioan Corburean nu a pierdut nicio partidă din cadrul turneului, reușind să câștige inclusiv meciul din finală. Este pentru prima dată când orașul Dumbrăveni are un campion național la tenis de masă. Pentru Mark Bărdaș urmează participarea la Campionatele naționale individuale și Cupa României la Tenis de masă pentru categoria lui de vârstă.
 
Reamintim, primul rezultat important pentru Mark a venit tot la Odorheiu Secuiesc, tânărul jucător din Dumbrăveni reușind să încheie pe șase, în toamnă, competiția Paleta de Argint.

De asemenea, câțiva pasionați de sport din Dumbrăveni pun mână de la mână pentru crearea unei echipe care să participe la competițiile organizate de Federația Română de tenis de masă. Despre această inițiativă 
sprijinită de Primăria Dumbrăveni și Jay Gsm&Bistro Baum, Monitorul de Mediaș a relatat AICI
    Trimite prin e-mail