joi, 20 ianuarie 2022

Publicat la 1/20/2022 10:35:00 a.m. de

Împreună pentru copiii din Dumbrăveni

Câțiva pasionați de sport din Dumbrăveni pun mână de la mână pentru crearea unei echipe care să participe la competițiile organizate de Federația Română de tenis de masă.

 
Bazele proiectului sportiv au fost puse în vara anului trecut, cu sprijinul Primăriei și a Jay Gsm&Bistro Baum. În acest moment, două grupe de copii de antrenează zilnic sub îndrumarea antrenorului Ioan Corburean. 
A apărut și un primul rezultat notabil. Mark Bărdaș a reușit să încheie pe șase competiția Paleta de Argint, desfășurată în toamnă la Odorheiu Secuiesc.
„Din 02.08.2021, cu ajutorul Primăriei, Jay Gsm&Bistro Baum, s-au pus bazele unui proiect sportiv (tenis de masă), din care actualmente fac parte și se antrenează zilnic sub îndrumarea d-nului antrenor Corburean Ioan, 7 copii (7 ani) și 10 copii (10-17 ani). Scopul acestui proiect este formarea unei echipe din cei mici de 7 ani, care în viitor să reprezinte orașul nostru în lupta pentru medalii la competițiile naționale ale sportivilor de performanță (profesioniști) din toată țara, organizate de Federația Română de Tenis de Masă“, transmite Clubul Refresh Dumbrăveni.
Inițiatorii caută acum fonduri pentru crearea unui club de tenis sub forma unui ONG. Invită localnicii să li se alăture, ca membri fondatori, în sprijinul copiilor talentați din Dumbrăveni. Ar fi nevoie în primă fază de cca 2000 de lei. „Primul pas în reușita acestui proiect este crearea unui club de tenis sub forma unui ONG, care presupune un cost de cca 2.000 de lei. Pentru ca acest club să fie cu adevărat al orașului, al tuturor dumbrăvenenilor, oricine dorește poate deveni MEMBRU FONDATOR printr-o participare de 100 lei. Precizăm că statutul de MEMBRU FONDATOR nu implică costuri sau obligații ulterioare, dar în timp sperăm să rămână mulțumirea de a fi unul din cei care au pus bazele acestui proiect pentru copiii din Dumbrăveni.
 
Informațiile legate de acest proiect sunt publicate pe pagina ReFresh
Ieri erau deja 11 MEMBRI FONDATORI: Bardas Ioan 200 lei, Sandru Sorin 200, Ioan Ivan 200, Coldea Horatiu 100, Ioan Florea 100, Dangulea Mihaela 200, Vioreanu Cristian 100, Birtolon Cristi Maria 200, Curutiu Cristina 150, Dragusin Andrei 100 și Thomas Hijl 100
    Trimite prin e-mail