joi, 19 mai 2022

Publicat la 5/19/2022 10:53:00 a.m. de

Înscrieri la cursul de INTRODUCERE ÎN PERMACULTURĂ

Medieșenii sunt invitați să descopere PERMACULTURA. În cadrul unui proiect desfășurat de Asociația Dianthus în parteneriat cu Colegiul “Școala Națională de Gaz”, cei interesați pot participa GRATUIT la un curs practic și teoretic de introducere în permacultura, în perioada 11-12 iunie. Au început deja înscrierile.
 

Înscrieri la cursul de INTRODUCERE IN PERMACULTURĂ, organizat în 11-12 Iunie 2022 la Mediaș, în cadrul  proiectului „Promovarea permaculturii în rândul copiilor prin ateliere de grădinărit în sera didactică“, finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.
 
În perioada Aprilie – Iulie 2022, Asociația Dianthus în parteneriat cu Colegiul “Școala Națională de Gaz” implementează proiectul “Promovarea permaculturii în rândul copiilor prin ateliere de grădinărit în sera didactică“,  proiect finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.
În cadrul proiectului au avut loc mai multe ateliere de grădinărit cu elevii colegiului “Școala Naționala de Gaz”, au fost plantate răsaduri și semințe de legume și fructe, au fost instalate compostoarele și s-au achiziționat unelte și diverse materiale utile.
 
În perioada 11-12 Iunie 2022 se va organiza un curs practic si teoretic de introducere in permacultura de 2 zile, cate 8 ore fiecare zi, sustinut de domnul Radu Craciun si doamna Cristina Coliș de la "Seminte pentru viitor". Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile, in ordinea inscrierii și in funcție de disponibilitatea de a replica informația mai departe. Invităm astfel pe cei interesați să se înscrie folosind formularul de la adresa: https://forms.gle/CX5i4ChQeS4W6YuN9
 
Cursul de Introducere în Permacultură își propune să familiarizeze publicul larg cu principalele ei idei, concepte și valori, să explice de ce permacultura este un sistem eficient și sustenabil de producere a hranei, în timp ce protejează Natura. 
În cele ce urmează vor fi invitați elevii școlilor generale din Mediaș pentru a vizita sera didactică și a primi informații utile despre permacultură și despre spațiile verzi urbane.
 
Mai multe informații despre proiect găsiți pe pagina proiectului http://dianthus-medias.ro/promovarea-permaculturii-in-randul-copiilor-prin-ateliere-de-gradinarit-in-sera-didactica/ și pe rețelele de socializare https://www.facebook.com/promovampermacultura/“,
transmite Asociația Dianthus.
    Trimite prin e-mail