luni, 30 mai 2022

Publicat la 5/30/2022 10:35:00 a.m. de

Au spart cabane de lângă Dumbrăveni. Doi suspecți reținuți

Doi locuitori ai orașului Dumbrăveni se află în arest preventiv, fiind bănuiți că ar fi autorii unor furturi din cabane aflate în afara orașului.


„La data de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au reținut doi localnici în vârstă de 41, respectiv 45 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (2 acte materiale). Ulterior, cei doi au fost arestați preventiv.
În fapt, cei doi bărbați sunt bănuiți că, în perioada aprilie – mai a.c., ar fi sustras mai multe bunuri, printre care tablă cutanată pentru acoperiș și panouri fotovoltaice, din două cabane situate în extravilanul orașului Dumbrăveni.
Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 27 mai a.c., polițiștii au luat măsura reținerii celor doi bănuiți pentru 24 de ore, iar la data de 28 mai a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Mediaș a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile înaintată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.
Cei doi bărbați au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, iar cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.“, transmite IPJ Sibiu. 
    Trimite prin e-mail