miercuri, 6 aprilie 2022

Publicat la 4/06/2022 10:04:00 a.m. de

SC Apa Târnavei Mari SA: Anunț de informare a publicului asupra deciziei etapei de încadrare


S.C. APA TÂRNAVEI MARI S.A., titular al proiectului „Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, județul Sibiu”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către  Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru modificările aduse proiectului „Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, județul Sibiu”, propus a fi amplasat în raza localităților Mediaș, Valea Lungă, Târnava, Copșa Mică, Axente Sever, Agârbiciu, Valea Viilor, Motiș, Șeica Mare, Boarta, Buia, Brateiu, Ațel, Dupuș, Biertan, Copșa Mare, Valchid, Buzd, Păucea, Dârlos, Dumbrăveni, Hoghilag, Prod, Șaroș pe Târnave, Ernea, Alma, Giacăș, Șmig, Curciu, Agnita, Ruja, Coveș, Benești, Alțîna, lghișu Vechi, Cârța, Arpașu de Sus, Arpașu de Jos și Richiș.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Sibiu din str. Hipodromului, nr. 2 A, în zilele de Luni - Joi, între orele 8-16.30 și Vineri între orele
8-14 precum și la următoarea adresă de internet  http://apmsb.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Sibiu.
    Trimite prin e-mail