joi, 7 aprilie 2022

Publicat la 4/07/2022 09:00:00 a.m. de

Locuri de muncă: Quick Bites angajează lucrător comercial, patiser și pizzar!

„Quick Bites, cea mai dinamică pizzerie din nordul țării caută colegi noi pentru bucătărie și vânzări. Dacă vrei să lucrezi într-un mediu dinamic, să cunoști oameni noi, să ai timp liber pentru alte activități și să câștigi în funcție de eforturile pe care le depui, atunci te invităm să aplici pentru unul dintre posturile libere.
 
Avantajele de a te angaja la noi sunt:
- Programul flexibil. 2 zile lucrezi. 2 zile ai liber. În felul acesta vei putea avea și un al doilea job sau mai mult timp liber pentru alte activități.
- Salariu fix și bonusuri în funcție de vânzări. Cu cât te implicit mai mult, cu atât câștigi mai mult.
- Vei lucra alături de o echipă tânără
- Ai oportunități de dezvoltare. Quick Bites se extinde permanent în alte orașe, iar tu vei face parte dintr-o rețea națională de pizzerii.
- Vei avea suportul managerilor și al colegilor pentru a înțelege activitatea Quick Bites și pentru a te integra în echipa noastră.
 
Ce vei face?
- Vei lucra în cadrul pizzeriei Quick Bites din Medias
- Vei pregăti produsele pe baza rețetelor unice Quick Bites
- Vei vinde și vei promova produsele Quick Bites
- Programul zilnic este : 7.00 – 21.00. Două zile lucrezi, două zile ai liber
 
Experiența anterioară pentru postul pe care aplici te va pune pe lista scurtă a colegilor noștri. De asemenea, comunicarea, munca în echipă și disponibilitatea de a învăța lucruri noi sunt avantaje în angajare.
Trimite un CV la adresa de email quickbitesmedias@gmail.com și lasă datele tale de contact. Tel.: 0754-558.455“    Trimite prin e-mail